Zapraszamy na niezapomnianą Noc Andrzejkową

Czeka Was bogate menu, świetna zabawa i wyjątkowa oprawa!

Starter: Mini tartaletki z dynią i serem feta – wege

Zupa: Krem z dyni z imbirem, pomarańczą, salsą z dyni i kolendrą – wege

Dania główne:

  • Polędwiczki wieprzowe otulone hiszpańską spianatą z aksamitnym sosem na bazie ’nduja
  • Sandacz staropolski pod zapiekaną pierzynką jajeczną z sosem chrzanowym
  • Aromatyczne ragout z dyni duszone z ziołami i warzywami – wege


Dodatki (także WEGE):

  • Ziemniaki gratin pod złocistą skorupką
  • Kremowa kasza pęczak w jesiennej kom-pozycji z dynią i aromatem leśnych grzybów
  • Chrupiące pieczone „potatki”
  • Mix warzyw sezonowych oraz mix sałat z winegretem


W stół / bufet (przekąski zimne):

  • Deska wędlin oraz deska serów – wege
  • Wrap z musem z awokado, łososiem wędzonym i rukolą
  • Roladka jajeczna z kolorowymi warzywami – wege
  • Domowy smalczyk i focaccia – wege
  • Aksamitny hummus z dyni – wegeoraz tatar z łososia w skorupce
  • Mini szaszłyki z pomidorkami, mozzarellą, fetą i winogronami
  • Sałatka caprese z bazylią oraz sałatka grecka

Ciepłe kolacje (serwowane później):

  • Lasagne z wołowiną i aromatycznymi ziołami na sosie pomidorowym
  • Kremowy „strogonow” z boczniakami i kopytkami – wege


Desery:

  • Tiramisu – wege
  • Pieczony jogurt z musem truskawkowym i granolą migdałową – wege
  • Tartaletki dyniowe z mascarpone – wege

Oprawa muzyczna i atmosfera

O parkiet pełen energii zadba DJ Ivan (Michał Iwanisik) – 13+ lat doświadczenia, animacje i wodzirejka na najwyższym poziomie. Wystrój przygotuje Ann Decor, a Rado magazine uwieczni wieczór w profesjonalnej fotorelacji.

 

Pakiet alkoholowy i zasady wstępu

W cenie biletu: dla każdej pary butelka klasycznej wódki białej 0.5 lub wina (do wyboru). Na miejscu możliwość dokupienia innych alkoholi. Kategoryczny zakaz wnoszenia własnych alkoholi.

 

Koszt: 350 zł/os.

Rezerwuj miejsce!