Zapraszamy na niezapomnianą Noc Andrzejkową
Czeka Was bogate menu, świetna zabawa i wyjątkowa oprawa!
Starter: Mini tartaletki z dynią i serem feta – wege
Zupa: Krem z dyni z imbirem, pomarańczą, salsą z dyni i kolendrą – wege
Dania główne:
- Polędwiczki wieprzowe otulone hiszpańską spianatą z aksamitnym sosem na bazie ’nduja
- Sandacz staropolski pod zapiekaną pierzynką jajeczną z sosem chrzanowym
- Aromatyczne ragout z dyni duszone z ziołami i warzywami – wege
Dodatki (także WEGE):
- Ziemniaki gratin pod złocistą skorupką
- Kremowa kasza pęczak w jesiennej kom-pozycji z dynią i aromatem leśnych grzybów
- Chrupiące pieczone „potatki”
- Mix warzyw sezonowych oraz mix sałat z winegretem
W stół / bufet (przekąski zimne):
- Deska wędlin oraz deska serów – wege
- Wrap z musem z awokado, łososiem wędzonym i rukolą
- Roladka jajeczna z kolorowymi warzywami – wege
- Domowy smalczyk i focaccia – wege
- Aksamitny hummus z dyni – wegeoraz tatar z łososia w skorupce
- Mini szaszłyki z pomidorkami, mozzarellą, fetą i winogronami
- Sałatka caprese z bazylią oraz sałatka grecka
Ciepłe kolacje (serwowane później):
- Lasagne z wołowiną i aromatycznymi ziołami na sosie pomidorowym
- Kremowy „strogonow” z boczniakami i kopytkami – wege
Desery:
- Tiramisu – wege
- Pieczony jogurt z musem truskawkowym i granolą migdałową – wege
- Tartaletki dyniowe z mascarpone – wege
Oprawa muzyczna i atmosfera
O parkiet pełen energii zadba DJ Ivan (Michał Iwanisik) – 13+ lat doświadczenia, animacje i wodzirejka na najwyższym poziomie. Wystrój przygotuje Ann Decor, a Rado magazine uwieczni wieczór w profesjonalnej fotorelacji.
Pakiet alkoholowy i zasady wstępu
W cenie biletu: dla każdej pary butelka klasycznej wódki białej 0.5 lub wina (do wyboru). Na miejscu możliwość dokupienia innych alkoholi. Kategoryczny zakaz wnoszenia własnych alkoholi.